Drømmen som blir en virklighet

Grete SandalJeg er en dame i begynnelsen av 40 årene som har en stor lidenskap for interiør. Siden ungdomsårene har jeg samlet på gamle møbler,  ting og tang  til hjemmet.  Jeg elsker loppemarkeder og gjenbruksbutikker med gamle skatter som har en historie.

Innimellom tar jeg meg tid til å pusse opp småmøbler, det er min store avkobling. Noe blir malt,  omtrukket, pusset og gnidd på, det er en fryd å se forandringen. Det driver meg!

Jeg startet egen butikk og nettbutikk i Mjåsundveien som er i Haugesund, men nå ligger den fysiske butikken på Gardsenteret i nye flotte lokaler. Interiørstilen som tiltrekker meg veldig er basert på den franske og nordiske landstilen, der det romantiske går sammen med det industrielle og rustikke preget.

I butikken skal du kunne finne ting innenfor de ulike stilarter, om det er romantisk eller rustikt, noe slitt og brukt.  Huset i Svingen kan også tilby produkter fra  kjente  leverandører som Dixie, Madam Stoltz, Hübsch, Yankee Candle, Broste, A Knit Story, Pure Culture, Granberg Garveri og Nomi Style.