Sending av varer:

Alle leveringer skjer med Posten. Det er kjøperens ansvar å sørge for at den adressen som blir oppgitt ved bestillingen er korrekt. Leveringstiden er normalt 1-3 arbeidsdager (hverdager), avhengig av hvilken tid på døgnet bestillingen gjøres, og om varene er på lager. Kunde vil få beskjed når varene er utsendt. Alle bestillinger, der annet ikke er avtalt, sendes som postpakke (med unntak for visse mindre artikler som sendes i brevs form) og hentes på ditt lokale postkontor. Vi sender ut en e-post ved postinnlevering, der vi angir ditt sporingsnummer så fremst pakken ikke sendes med brevpost. Dersom sendingen overskrider Postens vekt/målgrense inntil 10kg , vil vi ta kontakt for avtale om annen leveringsalternativ. Møbler og andre større ting hentes i butikk. Fraktpris pr pakke med produkter for over 1000 kr er gratis! Fraktpris pr pakke med produkter for under 1000 kr er 99 kr.

Vi sender også til Skandinaviske land, Sverige, Danmark og Finnland. Fraktprisen under 10 kg er 200kr.

Angrerett:

Tilbudsvarer kan ikke byttes!

Du har etter kjøpsloven full angrerett i 14 dager. 
Ved retur skal varen være hel, ubrukt og i original emballasje. Evt. merkelapper må ikke tas av.
 Kjøper betaler returomkostningene. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet til deg. Bruk returseddelen nedenfor. Returseddel

Pakken returneres til:

Huset i Svingen AS

Postboks 1348

5507 Haugesund

Reklamasjon:

Alle varer blir kontrollert for feil og mangler før de blir pakket og sendt. Dersom det skulle oppstå en skade under transport og emballasjen er synlig skadet, kvitter kun med forbehold. Ta så kontakt slik at vi kan bli enige retur/erstatning av varen.
Reklamasjon gis ved feil eller mangler på varen(e). Ta kontakt med oss ved en evt. retur, da vi ikke dekker returkostnadene.
Vintage møbler og andre gamle ting selges «som de er».
En må påregne slitasje og preg av at varen kan være godt brukt.
Vi beskriver varen så godt som mulig. Vi tar forbehold om at fargene kan avvike fra foto. Ved hvert produkt vil du finne mål/størrelse. Vi oppfordrer til å sjekke mål på produktene. Det kan være vanskelig å oppfatte størrelsen ved kun å se på bilde.  

Priser:

Priser oppgitt i nettbutikken inkluderer 25% moms.  

Ordre:

Mottatt ordre er bindene. Falske ordrer vil bli politianmeldt. Svindel og annen kriminell virksomhet vil bli strafferettslig forfulgt.